You are here:   Αρχική Τα νεα ISO 22000

ISO 22000

Εκτύπωση PDF
Ο  TIRNAVOS FRUIT COOP για εννέα συναπτά έτη αγωνίζεται για να παράγει και να προσφέρει στους λάτρεις της Ελληνικής φύσης, προϊόντα ασφαλή και ποιοτικά, πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, δημιούργησαμε νέες υποδομές και εφάρμοσαμε καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και διαχείρισης νωπών φρούτων και λαχανικών. Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης, από τις αρχές του 2009, εφαρμόζουμε Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καλλιεργειών σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτόκολλο GLOBALGAP καθώς και Σύστημα διασφάλισης της ποιότητας (ISO 22000) στη διαχείριση και εμπορία νωπών γεωργικών προϊόντων. Για την ανάπτυξη και υλοποίηση των Συστημάτων αυτών αρωγός υπήρξε η καταξιωμένη στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών NOVACERT η οποία με την πολύχρονη πείρα της και τα άρτια εκπαιδευμένα στελέχη της εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων του TIRNAVOS FRUIT COOP, από το χωράφι, στο ράφι του καταναλωτή.

Σκοπό και όραμα της διοίκησης του TIRNAVOS FRUIT COOP αποτελεί η ενθάρρυνση των παραγωγών προμηθευτών μας και η διάθεση σε αυτούς όλων των μέσων και εργαλείων που απαιτούνται για την εφαρμογή των αρχών της αειφόρου γεωργίας, η οποία θα δώσει προστιθέμενη αξία και κύρος στα αγαθά της περιοχής μας καθιστώντας τα αναγνωρίσιμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτέλεσμα των παραπάνω αρχών ήταν και η καθιέρωση της επωνυμίας «Τυρναβίτικο αχλάδι». Η παραπάνω κατοχυρωμένη ονομασία ήταν το επιστέγασμα πολύχρονων προσπαθειών για την ανάδειξη του αχλαδιού που παράγεται στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.

Πέραν της εφαρμογής των παραπάνω συστημάτων ποιότητας, ο TIRNAVOS FRUIT COOP έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει μία διαδικασία αυστηρών ελέγχων και εργαστηριακών αναλύσεων στον κύριο όγκο των προϊόντων που διακινεί ώστε να είναι σίγουροι οι πελάτες και οι καταναλωτές των προϊόντων μας για την ασφάλειά τους. Οι παραγωγοί – προμηθευτές μας συνεργάζονται αρμονικά με το έμπειρο γεωτεχνικό προσωπικό μας το οποίο κατευθύνει και ελέγχει ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία στον αγρό. Η παράδοση των προϊόντων τους γίνεται προγραμματισμένα και αφού έρθουν σε συνεννόηση με τους γεωπόνους μας με σκοπό η συγκομιδή να πραγματοποιηθεί στο ιδανικότερο στάδιο από θέμα ποιότητας και ασφάλειας. 

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, τελευταίας τεχνολογίας ,τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής που ορίζουν η νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα ποιότητας που εφαρμόζουμε, ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη διατήρηση των προϊόντων και την παράδοση τους στο ράφι του καταναλωτή, όπως όταν αυτά κόπηκαν από το φυτό. Επίσης, όλα τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε, παρέχουν την μέγιστη προστασία κατά την μεταφορά και διάθεση, και είναι πλήρως ασφαλή για το προϊόν και την υγεία του καταναλωτή καθώς επίσης και φιλικά προς το περιβάλλον.

Για να πιστοποιηθεί η εφαρμογή και η ποιότητα όλων των παραπάνω προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων επιλέξαμε τον πιο καταξιωμένο και αυστηρότερο φορέα επιθεωρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη την TUV Hellas (TUV Nord). Με αυτόν τον τρόπο, ο  TIRNAVOS FRUIT COOP διασφαλίζει συνεχώς σε όλους τους πελάτες που τoν εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια ότι η προσπάθεια για την καλύτερη ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα που τους διαθέτει συνεχίζεται ακολουθώντας πιστά τις σύγχρονες απαιτήσεις της νομοθεσίας και της αγοράς.

ISO 22000iso iso2

banner_laxanika

Επικοινωνία

Διεύθυνση 1ο χιλ.Τυρναβου-Λαρισας (παροδος Περαχωρας)
Τηλέφωνο +30 (24920) 25842
Φάξ +30 (24920) 24000
Υπεύθυνος Χαλούλης Βαγγέλης
Κινητό 6932-338256
Email sales@tirnavosfruit.gr
elchalouli@tirnavosfruit.gr
vagelis@tirnavosfruit.gr
Ιστοσελίδα http://www.tirnavosfruit.gr